Des de 2005 amb vocació col·laborativa

Master-Paint és una empresa creada l’any 2005 amb la vocació de donar servei a totes aquelles empreses que fabriquen qualsevol tipus de material o maquinària que necessiti d’un revestiment superficial amb pintura líquida.

Amb el pas dels anys, hem adquirit i augmentat la nostra experiència en l’aplicació de tot tipus de pintures sobre qualsevol material que necessiti ser pintat, coneixements que posem a disposició de tots els nostres clients juntament amb el nostre saber fer, la nostra professionalitat i el nostre tracte personalitzat.

tota la gamma d’opcions

Des de peces petites fins a 8 tones

Master-Paint s’integra en qualsevol dels processos productius que necessiten els nostres clients, ja siguin volums de treball grans, mitjans o petits, col·laborant i donant un servei molt professional respecte a la qualitat dels nostres treballs, sent el nostre punt fort els terminis de lliurament i la competitivitat dels nostres preus.

Estem capacitats per a tot tipus d’aplicacions dins de les nostres instal·lacions, ja siguin quantitats de peces petites, mitjanes o grans que necessiten ser pintades en cabina pressuritzada, o bé peces de gran volum de fins a 8 Tn de pes pintades en cabines obertes.

una infinitat de possibilitats

Complint amb totes les expectatives

Dins dels nostres processos habituals estan tant els propis de l’aplicació de pintura (desgreixats, passivats, imprimació, pintura, embalatge) com altres relatius a l’acabat exigit pels nostres clients (processos com massillat, aparellat, polit, segellat o com protecció i envernissat de mecanitzats).

cada detall compte