Qualitat com a senyal de garantia

Disposem d’una àmplia gamma d’acabats per poder cobrir totes les necessitats dels nostres clients

Acabat llis brillant

Quan les superfícies del material a pintar gaudeixen d’una molt bona planitud, o bé han estat massillades / polides, podem donar-los un acabat llis brillant que fa lluir en tot el seu esplendor el material pintat, donant-li un acabat suau al tacte i lluent a la vista.

Acabat llis varis colors

Quan les necessitats particulars dels nostres clients ho requereixen, oferim la possibilitat de poder aplicar diferents colors en un mateix material, sense renunciar amb això a la qualitat del seu acabat i dotant al material d’un gran aspecte visual.

Acabat texturat i gofrat

Disposem de diferents opcions d’acabats per a qualsevol tipus de superfície, entre elles els texturats i gofrats, que dissimulen les imperfeccions constructives de les peces millorant el seu acabat visual final, donant-los l’aspecte d’homogeneïtat desitjada per a cada necessitat.

Acabat tècnic especial

Existeixen peces que necessiten d’una protecció especial, tant en les capes d’imprimació com en les capes d’acabats. Disposem de tot tipus de recobriments especials (fosfatants, epoxys, silicats de zinc, intumescents, anticalòriques, etc.) per a tot tipus de necessitats específiques.