Serveis a la teva disposició

Disposem dels serveis necessaris per preparar, reparar, pintar i lliurar qualsevol tipus de superfície independentment del seu estat original

Massillar, aparellar i lijar

Per a tots aquells treballs que exigeixen uns acabats molt fins i amb una qualitat d’aparença extra, disposem del servei de massillat, amb el qual podem aconseguir els nivells més exigents d’acabat final dissimulant els possibles defectes constructius.

Pintar a cabina pressuritzada ó oberta

Disposem de les instal·lacions necessàries per donar als nostres clients el servei més adequat a les seves exigències de pintat, ja sigui per peça petita / mitjana en cabina pressuritzada, com per a peces molt voluminoses i pesades en cabina oberta.

Recuperar i sanejar maquinària antiga

Tenim àmplia experiència en la preparació, protecció i repintat de qualsevol tipus de maquinària que necessiti d’una nova capa de revestiment, hagi de realitzar-se l’aplicació amb l’equip completament muntat o bé se’ns lliuri desmuntat.

Embalatge de transport o de precisió

Com cada material pintat requereix d’una protecció final determinada per assegurar la seva integritat durant el transport, disposem de diferents tipus d’embalatge en funció de les necessitats dels nostres clients, ja siguin embalatges de transport o embalatges més personalitzats per a cada necessitat.